Canadisk restaurant sender en Bitcoin-besked til SMV’er

Mens flere store virksomheder og investorer forvandler sig til bitcoin (BTC) på jagt efter et reserveaktiv og afdækning mod inflation, viser en canadisk lille virksomhed, at det også kan hjælpe mindre virksomheder.

Den canadiske restaurantkæde Tahini’s, der kalder sig den „bedste mellemøstlige restaurant i verden“, har slået BTC-tromlen igen og kaldt tokenet „digitalt guld“ og bekræftet sin beslutning om at konvertere sine fiatreserver til BTC.

Kæden serverer mad fra Mellemøsten på fire steder i Canada med yderligere tre åbne og blev grundlagt i London, Ontario.

Det skabte først overskrifter i kryptoverdenen i august i år, da det tog til Twitter og meddelte, at det konverterede sin „hele“ kontantforsyning til BTC.

Og i en nylig serie tweets gav firmaet endnu en gang udtryk for sin overbevisning – som det amerikanske softwarefirma MicroStrategy – om at virksomheder på lang sigt vil have gavn af at droppe kontanter til fordel for BTC-køb.

Tahini skrev, at dets „nuværende makroøkonomiske miljø indebærer, at der vil være en ekspansion på 10 til 15%“ til dets monetære udbydelse „hvert år i de næste tre til fem år (eller mere).“

Firmaet tilføjede, at ”Aktiverne vil stige. Bitcoin Code er digitalt guld, og det vil have det højeste reelle udbytte, fordi du ikke kan få mere [af] det. “

Restaurantejeren tog sig også tid til at skubbe til andre aktivklasser, herunder guld, og tilføjede,

”Alle andre investeringer er overvurderede handler. Obligationer er uetiske, aktier er grovt overvurderede, guld er en lort butik med værdi, der nedbrydes med 2% om året. Guld i 2020 er en fidus, du vil se regeringer og institutioner pumpe det for at dumpe på misinformerede investorer i detailhandel, fordi bitcoin er 1000 gange bedre på tværs af alle aspekter. ”

Og kæden hævdede, at den ville fortsætte med at konvertere kontante indtægter til BTC i „kommende år og måske for evigt, hvis vi ikke har brug for fiat“, og tilføjede, at „Vi vil ikke vente på, at S&P 500 begynder at gøre det.“

Virksomheden oplyste ikke noget om sine investeringer. Cryptonews.com har kontaktet Tahinis for kommentar.

I skrivende stund (15:21 UTC) handler BTC til 18.959 USD og er faldet med 2% på en dag og 1,5% på en uge. Prisen steg med 40% på en måned og 156% på et år.