Ison-Britannian sijoituspäällikkö siirtää allokaation bitcoinille kullasta puolustuskannalla

Instituutioiden tulva BTC: hen jatkuu

Iso-Britanniassa toimiva sijoitusjohtaja on lisännyt salkunsa Bitcoinin (BTC) korostaen käynnissä olevaa institutionaalista muutosta kohti digitaalista omaisuutta.

Ruffer Investment Company Limited, sijoitusjohtaja, jolla on osakkeita Lontoon pörssissä, on julkistanut uuden Bitcoin-strategiansa.

Tiistaina julkaistussa suorituskyvyn päivityksessä ja johtajan kommentissa Ruffer sanoi, että se on lisännyt Bitcoinin Multi-Strategies Fund -rahastoonsa pääasiassa puolustavana toimenpiteenä fiat-rahan „jatkuvaa devalvaatiota“ vastaan. Rahasto omistaa nyt noin 2,5% varoistaan ​​Bitcoinissa.

Jako tehtiin marraskuussa sen jälkeen, kun Ruffer vähensi altistumistaan ​​kullalle BTC: n hyväksi.

Yritys sanoi:

„Pidämme tätä pienenä mutta tehokkaana vakuutuksena maailman tärkeimpien valuuttojen jatkuvasta devalvaatiosta. Bitcoin hajauttaa yrityksen (paljon suuremmat) kullan ja inflaatioon sidottujen joukkolainojen sijoitukset ja toimii suojauksena joillekin näkemiemme raha- ja markkinariskeille. „

Vuonna 1994 perustetulla Rufferilla on hallussaan 20,3 miljardia euroa (27,2 miljardia dollaria) 30. marraskuuta lähtien. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti noin 6 600 asiakasta, jotka ovat vaarantaneet yksityishenkilöt, perheet, eläkerahastot ja hyväntekeväisyysjärjestöt.

Jonka mukaan Bitcoin syö hiljaa kullan markkinaosuutta

Rufferin liike toistaa JPMorgan Chasen äskettäisen puhelun, jonka mukaan Bitcoin syö hiljaa kullan markkinaosuutta. Viime viikolla julkaistussa asiakkaiden huomautuksessa Nikolaos Panigirtzogloun johtamat kvantitatiiviset strategiat sanoivat, että Bitcoinin käyttöönotto voi johtaa kullan „rakenteelliseen vastatuuleen“.

Strategit kirjoittivat:

„Jos tämä keskipitkän tai pitkän aikavälin opinnäytetyö osoittautuu oikeaksi, kullan hinta kärsisi rakenteellisesta vastatuulesta tulevina vuosina.“

2020 on mennyt muuttuvaksi vuodeksi Bitcoinille, kun yritykset, kuten Harmaasävy, PayPal, MicroStrategy ja MassMutual, kirjoittavat digitaalisen omaisuuden kertomuksen uudestaan.

Salauspioneeri ja ShapeShift-toimitusjohtaja Erik Voorhees uskoo, että voimakkaat institutionaaliset toimijat suojaavat Bitcoinin kaltaisia ​​varoja hallituksen ylittymiseltä. Suurten instituutioiden ollessa pelissä Bitcoin-markkinat muodostavat luonnollisen „suojan“ tunkeilevia säännöksiä vastaan.